intentie IS essentie

  

 

 

Adres:

 

Trainingscentrum intentie IS essentie

Weverstraat 1  

4204 CA Gorinchem.

 

(kijk op de parkeerplaats bij Munterflat rechts in het hoekje.)

 

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Toegankelijk voor mindervalide.

 

BEREIKBAARHEID

 

Met de auto

Vanuit Rotterdam
Neem op de A16 de afslag richting Gorinchem, na 1,6 km neemt u de afslag A15 richting Gorinchem, u houdt links aan. Na 25 km neemt u afslag 27, richting Gorinchem. Bij de stoplichten slaat u rechtsaf. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtsaf (Driemanschapslaan). Na 1,1 kilometer slaat u rechtsaf richting Snijderstraat (bij een kromming in de weg). Sla na 140 meter linksaf en dan direct rechts de parkeerplaats op (munterflat). De ingang van “intentie IS essentie” bevindt zich rechtsonder in de flat (rode deur). Gebruikt u de bovenste bel om aan te bellen.

 

 

Vanuit Tiel
Neem op de A15 afslag naar de Banneweg/ N216 richting Gorinchem. Na 1,6 kilometer neemt u afslag 27 richting Gorinchem, op de rotonde neemt u de 2e afslag richting Gorinchem. Bij de 2e stoplichten slaat u rechtsaf richting Driemanschapslaan. Na 1,1 kilometer slaat u rechtsaf richting Snijderstraat (bij een kromming in de weg). Sla na 140 meter linksaf en dan direct rechts de parkeerplaats op (munterflat). De ingang van “intentie IS essentie” bevindt zich rechtsonder in de flat (rode deur). Gebruikt u de bovenste bel om aan te bellen.

 

 

Vanuit Utrecht
Neem op de A2 de afslag naar de A27 richting Gorinchem. Na 20 kilometer neemt u de afslag N216 richting Gorinchem, op de rotonde neemt u de 2e afslag richting Gorinchem. Bij de 2estoplichten slaat u rechtsaf richting Driemanschapslaan. Na 1,1 kilometer slaat u rechtsaf richting Snijderstraat (bij een kromming in de weg). Sla na 140 meter linksaf en dan direct rechts de parkeerplaats op (munterflat). De ingang van “intentie IS essentie” bevindt zich rechtsonder in de flat (rode deur). Gebruikt u de bovenste bel om aan te bellen.

 

 

Vanuit Breda
Neem op de A27 afslag 24 richting Avelingen. Op de rotonde neemt u de 1e afslag, richting Gorinchem. Na 1,6 kilometer neemt u de 3e afslag op de rotonde. Na 190 meter neemt u de 3eafslag (stadhuis rechts van u). Bij de stoplichten slaat u links af (Vroedschapsstraat). Na 400 meter slaat u links af (bij een kromming in de weg). Sla na 140 meter linksaf en dan direct rechts de parkeerplaats op (munterflat). De ingang van “intentie IS essentie” bevindt zich rechtsonder in de flat (rode deur). Gebruikt u de bovenste bel om aan te bellen.

 

 

Met het openbaar vervoer

 

Vanaf station Gorinchem kunt u lijn 2 nemen richting Beatrixziekenhuis via Gildenwijk. U stapt uit bij bushalte Vroedschapstraat. U houdt rechts aan en gaat de 1e linksaf bij de kromming in de weg (Snijderstraat). Aan het einde gaat u links en direct rechts de parkeerplaats op (Munterflat). De ingang van “intentie IS essentie” bevindt zich rechtsonder in de flat (rode deur). Gebruikt u de bovenste bel om aan te bellen.

 

 Trainingscentrum

 intentie IS essentie

 

 Weverstraat 1

 4204 CA

 Gorinchem                                 

 

 

  Lisette van der Stelt

  Tel:06-33662432  

  (Whatsapp)

  Lisette@intentie-IS-essentie.nl

  KvK nr  58256989