Gastenboek

Commentaren: 10
 • #10

  Mieke (woensdag, 14 oktober 2020 16:00)

  Zondag 11 oktober j.l, een heerlijke en ontspannen beleving tijdens de workshop Klankhoutjes snijden. Door de persoonlijke en professionele hulp en aandacht van Lisette, hangt mijn “kunstwerk” nu voor ons huiskamer raam. Al spelend met m’n klankhoutjes kan ik nu mijn eigen meditatieve momentjes creëren. Mijn man Hans geniet er ook van, samen gaan we aan de slag voor onze ( klein)kinderen. Op advies van Lisette neem ik ze ook mee naar mijn (dementerende)
  moeder.

  Dankjewel Lisette

 • #9

  Marinka (vrijdag, 17 juli 2020 13:37)

  In september ben ik begonnen met de cursus intuïtieve ontwikkeling. Na jaren lang mezelf op de achtergrond te hebben geplaatst werd het voor mij tijd om mezelf te gaan erkennen / leren kennen. Ik heb me altijd geremd gevoeld en heb er daarom voor gekozen om te beginnen met intuïtieve ontwikkeling. Ik voelde namelijk dat ik hulp nodig had om dit proces goed te kunnen doorlopen. Hulp kreeg ik. En wel van twee heel fijne begeleiders Lisette en Sandra. Dankzij hun en mede dankzij de andere cursisten heb ik mijn hart durven openen voor mezelf en ook zeker voor anderen met als gevolg dat ik veel vrijer, neutraler en liefdevoller durf te leven. Ben ontzettend dankbaar hiervoor.

 • #8

  Mieke (maandag, 06 juli 2020 21:01)

  September 2019 gestart met de cursus intuitieve ontwikkeling. Lisette en Sandra weten een sfeer neer te zetten van contact en vertrouwen. Door je open te stellen krijg je de aandacht en ondersteuning bij de hobbels die je onderweg tegenkomt. De inzichten en vorderingen in mijzelf lijken eindelijk te beklijven. De groepsdynamiek geeft naast steun en reflectie ook veel plezier. Een kado voor mezelf

 • #7

  Hans (zondag, 05 juli 2020 13:47)

  Ik ben medio september 2019 begonnen met de cursus Intuïtieve ontwikkeling onder de bezielende leiding van Lisette en Sandra. Ik heb daar geleerd op mezelf te kunnen vertrouwen en aan toe voelen wat echt belangrijk is voor mij. Elke cursusavond was een avond om naar uit te kijken en van te genieten. Meditaties en interactie met de andere cursisten maken deze cursus tot een absolute aanrader.

 • #6

  Mariëlle van Zuilen (maandag, 17 februari 2020 11:20)

  Wat een leuke workshop "Rainstick maken" genoten op zondag 16 feb 2020! Het is geweldig om met een zelfgemaakt, uniek klinkende instrument naar huis te gaan! Lieve Lisette, dank je wel voor je enthousiasme en wat een prachtige, rustgevende ruimte in jouw centrum. Alles prima verzorgd gedurende de dag met koffie, thee en lekkers. Ik zie uit naar meer! lieve groet, Mariëlle

 • #5

  Denise (zaterdag, 30 november 2019 22:41)

  Door het klankbelevingsconcert voel ik mij veel vrijer en heb ik veel los kunnen laten. Lisette heel erg bedankt!

 • #4

  Ronald de Groot (donderdag, 27 juni 2019 10:52)

  Tijdens mijn burn out ben ik op zoek gegaan naar meer rust in mezelf. Onder andere door meditatie en energiewerken heb ik maar inzicht in mezelf verkregen en voel ik me meer veerkrachtig. Meditatie / bewust leven is o.a. door Lisette een anker in mijn leven geworden. Mede door de luchtige werkwijze en fijne groep heb ik een mooie stap kunnen maken in mijn persoonlijke ontwikkeling.

 • #3

  Arja (donderdag, 30 mei 2019 13:48)

  Wát een goede stap om in 2017 met de cursus intuïtieve ontwikkeling te starten! Ik was emotioneel kwetsbaar, intens-moe, alles kostte me moeite en was ik al enkele jaren aan het overleven. Deze cursus -en aansluitend de verdiepingscursus in 2018- hebben me enorm veel gebracht. Ik was soms verbaasd wat er boven kwam drijven tijdens meditaties, wat in je onbewuste ligt opgeslagen in je lichaamscellen, wáár een pijn in de kern vandaan komt, waardoor een emotie wordt getriggerd. En hoe wonderlijk om te ervaren dat de antwoorden óók in mezelf te vinden zijn?! Het heeft me al zoveel meer rust en inzicht gegeven. Ik heb leren loslaten door emoties te (h)erkennen en te doorvoelen. En omdat dit alles zo naar méér smaakt, ga ik in september verder met Healing.

 • #2

  Antoinette (donderdag, 16 mei 2019 09:05)

  Vorige maand mijn eerst klankschaal concert mogen beleven. Wauw wat was dat gaaf zeg. 3 dames die goed weten hoe ze de klanken en geluiden tot je brengen het was echt fantastisch. Ik ga er absoluut vaker naar toe. Lisette bedankt voor deze mooie klank reis.

 • #1

  Lisette van der Stelt (zaterdag, 04 mei 2019 11:53)

  Welkom in het Gastenboek.

  intentie IS essentie

 Trainingscentrum

 intentie IS essentie

 

 Weverstraat 1

 4204 CA

 Gorinchem                                 

 

 

  Lisette van der Stelt

  Tel:06-33662432 (Whatsapp)

  Lisette@intentie-IS-essentie.nl

  KvK nr 58256989